Locul perfect pentru business

La Hotel Restaurant Ramina vă oferim locațiile perfecte atât pentru evenimente sociale, cât și pentru afaceri. Sala noastră de evenimente este locația perfectă pentru următoarea ta petrecere sau nuntă, cu un cadru spațios și elegant, care poate fi personalizat în funcție de nevoile tale specifice.

Echipa noastră de experți este disponibilă pentru a vă ajuta să planificați fiecare aspect al evenimentului dvs., de la decorațiuni și catering la muzică și divertisment, asigurându-vă că ziua dvs. specială este tot la ceea ce ați visat. Iar pentru întâlniri de afaceri și conferințe, sala noastră de conferințe este alegerea ideală.

Fie că plănuiești un eveniment social sau de afaceri, noi te putem acoperi. Vino și experimentează luxul sălii noastre de evenimente și sălii de conferințe, unde stilul și confortul se îmbină pentru a crea decorul perfect pentru orice ocazie.

CAMERE SPAȚIOASE ȘI LUXOASE

pentru o EXPERIENȚĂ de neuitat

Rezervă o cameră

Descoperă Toate Tipurile De Camere

Fie că alegi o cameră standard, dublă sau o suită,

vei beneficia de toate facilitățile de care ai nevoie pentru a te simți ca acasă.

Standard Double Room

Prices start at: 320 lei pe noapte

View Details

Standard Twin Room

Prices start at: 320 lei pe noapte

View Details

Junior Suite

Prices start at: 400 lei pe noapte

View Details

Required fields are followed by *

Ce spun oaspeții noștrii

Bucură-te de preparate delicioase la restaurantul nostru

Savurează o experiență culinară de excepție la restaurantul nostru, unde bucătarii noștri talentați îți vor răsfăța papilele gustative cu preparate delicioase din bucătăria internațională și locală.
Descoperă restaurantul Ramina