Standard Double Room

Rasfatati-va cu un sejur relaxant și luxurios în camera noastră dubla standard. Cu un pat mare, confortabil și un design modern, va veți odihni și relaxa în stil. Baia noastră este dotata cu totate utilitățile de care aveți nevoie, astfel încât sa va puteți relaxa și împrospăta în confort deplin.

Details

Prices start at: 320 lei pe noapte

View Details


Standard Twin Room

Bine ani venit în camera noastră twin standard, unde confortul și eleganta se întâlnesc cu designul modern. Cu doua paturi separate și confortabile, veți avea suficient spațiu pentru a va întinde și relaxa. Baia noastră va asigura toate utilitățile de care veți nevoie pentru a va face șederea comfortabila și plăcută.

Details

Prices start at: 320 lei pe noapte

View Details


Junior Suite

Rasfatati-va în luxul camerei noastre junior suite în timpul următoarei dvs. sejururi! Suitul nostru spațios are un pat mare și confortabil, perfect pentru un somn relaxant. Cu un design nou și modern, va veți simți ca acasă în spațiul nostru frumos amenajat. Baia noastră este dotata cu totate utilitățile de care aveți nevoie, astfel încât sa va puteți relaxa și împrospăta în confort deplin.

Details

Prices start at: 400 lei pe noapte

View Details


Golden Suite

Rasfatati-va cu experiență de lux suprema în camera noastră golden suite. Dispunând de o zona de living spațioasă, cu o canapea confortabila și un pat mare, va veți putea relaxa în stil. Camera noastră moderna și nou aranjata include de asemenea o baie complet utilată cu inclusiv cada și dus, astfel încât sa va puteți răsfață în relaxare suprema.

Details

Prices start at: 570 lei pe noapte

View Details